Beni Hatırla
Üye Ol | Şifremi Unuttum | Aktivasyon

Forum AnaSayfa
Aktif Konular
Son Konular
Forumda Ara
Haftanin editörü secimleri
gencmenn
gencer seri

03.08.2010 21:45:33 tarihinde yazmış.
fotograf forum maci izle macini izle mac özeti izle mac bileti Watch Streaming live 2011
Haftanın Editörü olmak istermisiniz?
Haftanın editörü uygulamasına geçmek istiyoruz fakat öncelikle sizlerin görüş ve önerilerinizi alarak karar vereceğiz.

1 hafta boyunca saat 00.00 ila 00.45 arasi müsait olan üyelerimizden verecegimiz panel girisi ile secimlerini bir hafta boyunca yapacaklar.

Haftanin editörü günün editörü gibi olacak fakat haftanin editörü olan üyemiz kendine özel panelden secimlerini kendi yapabilecek.
http://www.objektiffoto.com/secimler/

Pazartesi gecesi baslayan secimleri, pazar aksami secimleri ile son bulacaktir..

Secimler saat 00.00 dan sonra gecen günün eklenen fotograflarindan secilecek.

Haftanin editörü secimleri, anasayfanin en altinda bulunan unutulanlar bölümünün üstünde yer alacaktir..

HAFTANIN EDİTÖRÜ SEÇİMİNİ NASIL YAPACAK ?

Sizlerden gerekli ilgi gelmesi durumunda başlatmayı planladığımız bu uygulamada, editör olacak üyelerimizin nasıl seçim yapacaklarını anlatacağız.
Sponsor Giriş Panelinden giriş yaptığınız zaman açılan sayfadaki ' Sıra ' yazan yere, fotoğrafın sırası yazılacak. 1.ci olmasını istiyorsanız 1 gibi.
Fotoğraf No ' yazan yere foto ID nosu yazılacak.
Bir örnek vererek açıklayalım. http://www.objektiffoto.com/foto/27518/aksam-sefasi.html
yukarıda linki yazılı fotografı seçmek istiyoruz , ID Nosu : 27518 ' Fotoğraf No' yazan yere 27518 yazıyoruz.

En altta tarih girmemiz gerekiyor. Tarih'e dikkat ediyoruz. Hangi günün fotoğrafını seçiyorsak, o günün tarihi olması gerekmektedir. Örneğin bu günün fotosunu ekleyeceksek 03,08,2010 olması gerekiir.
Uygulama başladığı taktirde, editör olacak arkadaşlara detaylı olarak anlatılacaktır.
editör olmak isteyenler buraya yazarsa konuya eklenecek..
Hayırlı olması dileklerimizle...

NOT: Haftanın Editörü olmak isteyen üyelerimizin talepleri, sitedeki aktiviteleri baz alınarak değerlendirilecektir.
Perşembe gecesi 00,00 a kadar üye değerlendirmeleri doğrultusunda Uygulamayı başlattığımız taktirde, Cuma günü Haftanın Editörünü belirleyeceğiz.
Haftanın Editörü seçimlerine başlamadan önce bu konu altına seçimleri nasıl yapacağını, seçim krititerlerinin ne olduğunu yazacak ve 1 hafta boyunca seçici editör olarak görevine devam edecek.

Seçmilerinde objektif ve tarafsız seçim yapan; tekniği, estetiği, kadrajı, kompozisyonu, çekim zorluğu, çekim anı gibi kriterlere uygun fotoğraf seçen üyelerimiz arasından ileriki dönemler için Anasayfa seçici editörü ve yöneticiler alınacaktır. Bu konu ile ilgili detaylı açıklamalar daha sonra yapılacaktır.

Haftanın Editörü seçimlerini başlatıyoruz.

1. ci Hafta : 21-08-2010 Cumartesi seçici editörü : Engin Başa ( Engin Başa )

2. ci Hafta : 28-08-2010 Cumartesi Seçici Editörü: Mehmet Teoman ( teomio )

3. cü Hafta : 04-09-2010 Cumartesi seçici Editörü: Yekta Ali Kurtuluş ( yekta )

4. cü Hafta : 11-09-2010 Cumartesi Seçici Editörü: anserak | Enise Nur Aydın

5. ci Hafta : 25-09-2010 Cumartesi Seçici Editörü: lipekkan | Levend İpekkan

6. cı Hafta :02-10-2010 Cumartesi Seçici Editörü: acikrik | Asil Çıkrık

7. cı Hafta :09-10-2010 Cumartesi Seçici Editörü: baranto | Halil Çelebi

8. cı Hafta :17-10-2010 Cumartesi Seçici Editörü: simal | İmran Gündüz

9. cu Hafta :24-10-2010 Cumartesi Seçici Editörü: monrafo | Rafet Akdere

03.08.2010 22:08:31 tarihinde yazmış. fotograf forum, fotograf tartisma, fotograf bilgi, fotografcilik, fotoğraf paylaşım sitesi #1144
Merhabalar,uygulamanın isabetli olcağı düşüncesindeyim.Umarım gerekli ilgiyi görür ve hayata geçer.Saygı ve selamlarımla.
EYLÜL
Bülent

03.08.2010 22:10:56 tarihinde yazmış. fotograf forum, fotograf tartisma, fotograf bilgi, fotografcilik, fotoğraf paylaşım sitesi #1145
Güzel bir uygulama, uygun görürseniz ben de bu uygulamaya katılmak isterim.
Bartholomew
Mesut KOÇİ

03.08.2010 22:14:24 tarihinde yazmış. fotograf forum, fotograf tartisma, fotograf bilgi, fotografcilik, fotoğraf paylaşım sitesi #1147
Ben de uygulamanın yararlı olacağını ve yardımcı olabileceğimi düşünüyorum ancak yaz yoğunluğu nedeniyle görev aksayabilir...Ramazan başladığı zaman izinler biter ve katılımlar artar...Kolaylıklar dilerim...Selamlarla...
nurcem
Nurşen Biçer

03.08.2010 22:16:07 tarihinde yazmış. fotograf forum, fotograf tartisma, fotograf bilgi, fotografcilik, fotoğraf paylaşım sitesi #1148
selamlar; heyecan katacağına inanıyorum

doğal olarak katılmak isterim...
selam ve sevgiyle...
teomio
mehmet teoman

03.08.2010 22:17:43 tarihinde yazmış. fotograf forum, fotograf tartisma, fotograf bilgi, fotografcilik, fotoğraf paylaşım sitesi #1149
Üyelerin katılımını esas alan tüm uygulamalar ,objektif fotoya fayda sağlıyacaktır.İyi çalışmalar diliyorum.
necm
necmettin karaburgu

1 2 3 4 5 ... 15 16 17
* Cevap yazmak için üye girişi yapmalısınız.

Şu anda sitemizde 229 üye ve 14531 ziyaretçi gezinmektedir.
Objektif Foto
Hakkımızda
Kadromuz
Reklam
Görüş ve Öneriler
İletişim
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sıkça Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
Ekran Kalibrasyonu
Copyright © 2012 Objektiffoto.com Her Hakkı Saklıdır
Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı
Fikir ve Sanat Eserleri Yasası
na göre suçtur.
Review www.objektiffoto.com on alexa.com